maanantai 13. syyskuuta 2010

Kesä mennyt on

Niin se nyt on. Kesä on enää muisto vain, ja kaikista haluistani ja toiveistani huolimatta en ole saanut päivitettyä Taikan blogia. Pari viikkoa sitten, juuri ennen kuin kesä virallisesti vaihtui syksyksi, suunnittelin vähän photoshoppailua ja blogin päivitystä. Mutta Taika ehti ensin: leikin hurmiossa pieni suloinen fifimme tempaisi läppärini lattialle sillä seurauksella, että näyttö meni palasiksi.
Tokihan blogia voi päivittää ilman kuviakin, mutta kyllä Taikan blogissa kuvat ovat aivan välttämättömät! En pystyisi kuvaamaan pelkin sanoin esimerkiksi Taikan omaa uimakoulua kesämökin rannassa, iloisia leikkejä Pallasjärven rantahietikolla juhannuksena, tarpomista erinäisillä soilla täällä kotikonnuilla, painiotteluita toisten pikku koirien kanssa, mustikoiden napsimista suoraan varvuista (nam!) ja nyt uusimpana uutuutena: hirvien jäljestämistä ja haukkumista. Kuvat kertovat kyllä paljon enemmän!
Lupaan päivitystä lokakuun lopulla, kun palaan kotiin omilta reissuiltani. Ehkä siihen mennessä saan järjestettyä kannettavaani erillisen näytön: oikein ison ja laadukkaan, photoshoppailuun sopivan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit! Tervetuloa uudelleen!

Tietoja minusta